Widget Image
Som webdesigner har jeg igennem årene beskæftiget mig indenfor mange områder; visuelt design, grafisk håndværk, interaktionsudvikling, funktionalitet og holdbare løsninger.
Ultangvej 12, 6100 Haderslev
(+45) 40 60 80 91
victoria@stjernelykke.dk
Ref Links
Følg mig!

Ambitiøs, dynamisk & resultatorienteret Ambitiøs Jeg er meget ambitiøst og stræber hele tiden efter, at forbedre mit arbejde. Dynamisk Min dynamiske personlighed gør at jeg hele tiden er i bevægelse og udvikling. Resultatorienteret Resultatet på mit arbejde har stor betydning for både mig, mine kunder og deres kunder.

Webdesigner med mange egenskaber!

Som webdesigner har jeg igennem årene beskæftiget mig indenfor mange områder; visuelt design, grafisk håndværk, interaktionsudvikling, funktionalitet og holdbare løsninger.

Kundens og nutidens behov.

Det kan for mange være svært, at holde en balance mellem kundens og nutidens behov. Tiden ændre sig konstant og webløsninger skal være up-to-date. Mit fokus ligger på at skabe nytænkende løsninger, som skaber en balance mellem kundens og nutidens digitale behov, samt fremtidsikrede løsninger

Forståelse for mange sprog

Mange grafikere kan lave lækkert design, men overser den funktionelle del. Som uddannet multimediedesigner og webintegrator, har jeg en forståelse for programmørens sprog. Dette er vigtigt for, at skabe en balance mellem det æstetiske og funktionelle.

Specialiseret i WordPress

Jeg har specialiseret mig i CMS platformen WordPress. Her bygger jeg funktionelle, æstetiske hjemmesider – alle med hver deres unikke og skræddersyede visuelle præg. WordPress er verdens mest brugte CMS platform og hjælper de uden erfaring, med nemt og enkelt selv at kunne administrere sin hjemmeside.

Mine projekter

Et lille udsnit af mine projekter igennem årene, fantastiske, inspirerende og unikke. Der bliver løbende opdateret med en masse nye spændende projekter!

(Er under opdatering med nyeste & opdaterede projekter) KOM SNAREST TILBAGE!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

beo

Wordpress

Med en WordPress hjemmeside kan du nemt og enkelt selv administrere din hjemmeside.

WooCommerce Webshop

WooCommerce er navnet på den meget populære WordPress webshop løsning.

Trykmaterialer

Hos mig får du både designet, trykt, og leveret alle typer for trykmaterialer.

Logo Design

Ud fra dine ønsker og tanker designer vi sammen et unikt logo til din virksomhed.

Shopify Webshop

Shopify Webshop er den nye Ecommerce med masser af muligheder og nem at administrere.

Fotografering & redigering

Professionelle fotos med redigering i top kvalitet.

126

Projekter

87

Kunder

608

Kopper kaffe

5

Års erfaring

Slide Passioneret & innovativ Min store passion for det jeg laver, afspejler sig både i kvaliteten på mine projekter og mine kunders tilfredshed. Jeg yder mit bedste for at levere et projekt, som både lever op til mine kunders ønsker og nutidens behov. Innovation er mit daglige nøgleord, og jeg yder mit bedste for tænke innovativt både på min arbejdsgang og projekter.

Mine kunder siger

“Æstetik, kreativitet, åbenhed og professionalisme var det jeg ledte efter. Victoria lever op til det hele og mere til. Det er en stor fornøjelse at samarbejde. Det giver også tryghed, at når jeg ikke kan se mulighederne, så kan hun.
Victoria er for mig en stjerne, som jeg vil holde godt fast i.
Hun har indtil nu lavet logo, modeller, bannere, ppt, templates mv.”
– Rikke Hartmann-Bossen
“Utrolig behagelig at arbejde sammen med Victoria!
Hun arbejder hurtigt og professionelt og er meget servicemindet og klar til at hjælpe, når jeg har et problem. Jeg vil helt sikkert bruge hendes ekspertise igen. Hun får mine bedste anbefalinger”
– Christina Glob
“ganske simpelthen et godt stykke arbejde! og endda i ekspresfart!!!”
– Mathias Hansen
“Victoria er vildt dygtig. Hun er arbejdsom og har holdt god kommunikation under hele processen. Jeg kan kun anbefale Victoria Stjernelykke. Yderst kompetent, med super intuition på hvad kunden tænker og forventer. Vil helt klart bruge hende igen.”
– Katja Temponeras
“Fantastisk stykke arbejde hele vejen igennem. Victoria giver dig følelsen af at du er i trygge hænder fra start til slut og for en person som er helt ny i branchen er det guld værd. Derudover er hun utrolig dygtig til at guide dig igennem hele forløbet og arbejder gerne til langt ud på natten for at få løst dine opgaver, store som små. Hun fortjener alt den ros hun kan få for sin fleksibilitet og lysten til at hjælpe. Man er slet ikke i tvivl om at det er lysten og glæden ved hendes arbejder der driver hende og det kan man også se på resultatet. Jeg ser allerede frem til næste samarbejde.”
– Rasmus Kjær
“Victoria er lyttende og er opmærksom på ens ønsker, og retter gerne indtil man er tilfreds med resultatet, hvilket er et stort plus. Derudover er hun hurtig, kreativ og effektiv i sit arbejde. Jeg vil kun anbefale Victorias arbejde.”
– Gunes Dolu
“Victoria er yderst professionel og leverer et virkelig flot resultat.Der er kun ros og tilfredshed herfra.”
– Natasja Petersson
“Tusind tak for et godt samarbejde! jeg er super glad for at jeg fandt Victoria, som er utrolig dygtig til web design, alt ting fungerer bare. Jeg er rigtigt tilfreds med det final resultat, tak for et flot stykke arbejde! levering er også altid til tiden, trods jeg pressede hende meget på tiden. jeg vil stærkt anbefale hende til jeres webdesign projekt. Hilsen fra Ai fang”
– Ai Fang